Counterstrike 3

Je bevindt je in een zeer gevaarlijke omgeving waarin je aangevallen wordt door heel veel spelers! Schiet op de tegenstanders en zorg er daarmee voor dat je zo veel mogelijk kills maakt, voordat je zelf neergeschoten wordt! Ben jij in staat om het het langst vol te houden? Stel je overlevings instinct op de proef met de bloedstollende shooter, Counterstrike 3!

Speluitleg

Schiet op de tegenstanders voordat zij dat doen! Zo voorkom je dat je een leven verliest! Gebruik de linker muisknop om schoten te lossen Vergeet niet te herladen, anders kun je geen schoten meer lossen en zul je meer geraakt worden!

Speltips!

Om je te helpen om verder te komen in het spel hebben we een paar belangrijke tips opgesteld! Let op: deze halen mogelijk de uitdaging uit het spel!

Tip1: als het scherm kort rood kleurt ben je geraakt en dus een leven kwijt, je houd hiermee goed zicht op wie je raakt!

Tip2: Schutters die dichtbij staan raken je eerder dan schutters die ver af staan! Werk dus van de voorgrond naar de achtergrond om verder te komen in het spel!

Tip3: Je hebt twee geweren tot je beschikking! Druk op “1” of “2” om tussen de wapens te wisselen!

Tip 4: de schutters komen steeds op dezelfde plaatsen! Je kunt hierdoor sneller reageren!

Tip 5: Koop de echte Counterstrike versie voor je Playstation voor de echte vette actie. Kijk op Playstation gameshop

Copyright 2014 Bestflashgames.eu | Sitemap | linkpartners