Diablo

De princes is gevangen genomen en wordt streng bewaakt door guardian die bereid zijn om te sterven om haar te beschermen. Jij als Diablo krijgt de taak om haar te redden! Om dat te doen moet je ervoor zorgen dat de omgeving helemaal veilig is!  Ben jij in staat om de princes veilig uit deze vijandige omgeving te redden? Gebruik je zwaard, schild en creativiteit om de vijand te verslaan en ontvang de eeuwige liefde van de princes!

Speluitleg

Loop door de omgeving en beroof de guardians van het leven! Open objecten om te zoeken naar midddelen die je kunnen helpen met het behalen van de winst! Maar let op, niet alles is wat het lijkt Soms leidt het openen van een object tot verlies van je gezondheid!
Voor de besturing van het spel hoeft alléén de linker muisknop gebruikt te worden!

Speltips

Het spel Diablo kan wat gemakkelijker gemaakt worden door rekening te houden met goede tips, deze tips kunnen je helpen als je vast zit, maar kunnen ook de moeilijkheid uit het spel halen waardoor het saai wordt. Denk dus goed na of je de onderstaande tips werkelijk wilt lezen!

Tip 1: Bepaal je plaats tijdens een gevecht zorgvuldig, de positie ten opzichte van een tegenstander heeft veel te maken met het effect van je zwaardslagen. Merk je dat je de tegenstander niet raakt? Neem dan een stapje terug en probeer hem van een andere kant te benaderen!

Tip 2: Niet alles is wat het lijkt. De tonnen zijn vrijwel altijd gevaarlijk voor de gezondheid. Let dus goed op je gezondheid voor je besluit een houten ton kapot te slaan!

Tip 3: Ga niet achter direct achter de vrouw met de vleugels staan, haar schoten kunnen je ernstig beschadigen!

Tip 4: let op, deze tip verteld precies wat je moet doen om het spel te voltooien.

  • Vernietig alle Guardians waar je direct bij kunt
  • Zoek het Poisen, het is niet nutteloos
  • Vergiftig de bewaker van de hendel
  • Haal de hendel over om de poort bij de vrouw met de vleugels te openen
  • Verzamel al het vindbare goud
  • Ga terug naar de princes

Tip 5: Koop de echte versie voor op je xbox. Bijrvoorbeeld via xboxgameshop.nl.

Copyright 2014 Bestflashgames.eu | Sitemap | linkpartners